Opdateret februar 14, 2022 af Take Away København

Bedste take away Amager | Få din spise guide her

Find det bedste take away på Amager med Take Away København. Vi har altid fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der angår mad. Så hvis du mangler et overblik eller en guide over de bedste restauranter og spisesteder på Amager, er du kommet til det rette sted. For vi ved, der er masser af delikate muligheder, når det gælder postnummeret 2300, men hvad kan vi anbefale?

bedste take away Amager

Vi elsker Amager og ved hvor belejligt det er, især i sommermånederne, at kunne nyde sin take away i solen på Amager Strand eller måske fælleden? Lige meget hvad, er der masser af naturskønne områder her, som vi udelukkende opfordrer til, at man benytter på bedste vis.

VINDER: læs også denne specielle aperol spritz opskrift udviklet af vores søsterkanal Mydinners. 

Håndplukkede take away muligheder på Amager

Der er masser af muligheder for take away på Amager, men hvor er de bedste? Det giver vi dig et overblik over her. Alt efter hvad du er i humør til, er der forskellige valgmuligheder at kigge på iblandt disse udvalgte:

Dette er naturligvis ikke en udtømmende liste, da mulighederne for take away amager er uendelige. Dette er dog nogle af dem, som vi finder fantastisk god til fornuftige priser, for det, du får. Derfor anbefaler vi netop disse, hvis du skal have lækker mad ud af huset på den store ø mod øst.

Grillen Burgerbar

Er du mere i burgerhumøret kan vi varmt og klart anbefale Grillen burgerbar som take away. De har de bedste luftige boller, som gør Amager til et af de bedste steder at være, hvis man er burger trængende. Udover burgers har de sprøde fritter, som du ikke kan lade vær med at spise, når først du har taget første bid.

Wanthanas

Er du i humør til den bedste Thai? Wanthanas placeret på Amager serverer lækre og friske måltider inspireret af det Thailandske køkken. Det er mundsavlende delikat og så kan du endda tage det med som take away, så bliver det da ikke bedre? Her får du utrolig velsmagende mad til en god pris, og så er personalet utrolig søde. Klar anbefaling fra os.

Dansk bank med fokus på aml

OLIOLI

In the mood for poké? Frygt ej OLIOLI er placeret på Amagerbrogade og serverer de sprødeste bowls, som er lette at have med som take away, udover at det er forfriskende og lækkert, har deres emballage også miljøvenlige tiltag hvilket vi synes er det bedste, så hvis sulten kalder kan du klart tage herhen.

Vil du have en oversigt over forskellige produkter? Så læs med hos vores svenske venner hos produkttestning.se.

Pomodoro D'oro

Er du mere til det Italienske køkken og kan du tilfredsstilles med en pizza lige i det her sekund? Så er der rigeligt med take away muligheder på Amager, vores klare anbefaling er dog Pomodoro D'oro. Her er der fuldkommen styr på madlavningen og det er lidt af en ukendt perle, men vi deler gerne med dem vi holder af.

 

-> Interesserer du dig for markedsføring, så se denne uddannelse inden for SEO.

Hooked

Mangler du din ugentlige omega 3 eller skal du bare have noget frisk? Hooked serverer din fiske trængende sult med de bedste salater, burgers, lobster roll og alt derimellem. Pssst der er også veganske muligheder. Du kan finde dem på deres nye beliggenhed på Christianshavn.

Står du nogle gang i køkkenet selv? Så skal du prøve en Onyx airfryer.

Skal du have hjælp til rengøring? Så se her.

Følg med i de bedste spisesteder på Amager

Det var vores anbefalinger til jer dejlige mennesker der bor på Amager, vi laver løbende opdateringer, så du er sikker på at du får take away oplevelser, som møder vores standard. Slut med dårlige mad oplevelser, bliv inspireret på vores side. Du kan også læse mere om de bedste steder at spise take away sushi

Vi holder øje med take away i hele landet, så selvom du ikke bor i København, har vi massere af inspirerende guides til dig også. Læs om take away nær mig.

Find det billigste elselskab på borsen.dk

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk