Opdateret januar 6, 2022 af Take Away København

Sushi take away

Vi kender det alle sammen. Du sidder og skal bestille take away, og den gængse mur bliver ramt - hvad skal du have? Og hvorfra skal du bestille? Vi, hos Take Away København, kan hjælpe dig på vej med en guide over de bedste sushi take away steder i København.

sushi take away

Sticks’n’Sushi

Hvis der bliver sagt sushi, bliver der sagt Sticks’n’Sushi. En af de mest kendte japanske specialister er den kære Sticks’n’Sushi, som har formået år efter år og leverer både gode madoplevelser på deres utallige restauranter men også eminent sushi som take away.

Deres grillede sticks har taget Danmark med storm, og de er kommet for at blive. Hos Sticks’n’Sushi kan du nemlig både bestille bløde og lækre sushi varianter i de smukkeste anretninger men samtidig bestille lækre snacks, grillede sticks og starters.

Med deres 12 restauranter i København og omegn, har du rig mulighed for at bestille din take away uanset din adresse og dine sticks ved forblive dejlig varme, når du dækker op med din japanske opdækning derhjemme. Drøm dig væk på deres Instagram eller kontakt dem og bestil take away.

Find dem på: Sticks’n’Sushi har 12 restauranter i København og omegn - se placeringen for alle deres restauranter her.

Letz Sushi

“Altid bæredygtig fisk og økologisk ris” - et motto som er gennemgående for Letz Sushi. De formår at fremhæve det bæredygtige både gennem deres valg af madvarer men også grundet deres fokus på genanvendelig emballage til din take away. Du er derfor med til at gøre en forskel for livet i havet og miljøet.

Udover deres fantastiske budskab formår de også at skabe vanedannende sushi til din take away. Deres vinkel på den japanske specialitet er skåret ind til benet og ikke med de store udsving. Det er simpelt, traditionelt og rigtig velsmagende. Du kan her bestille alt fra snacks, salater til sushi i alle varianter, og du kan allerede nu gå ind på hjemmesiden og bestille dig et godt take away måltid. Drøm dig væk på deres Instagram eller kontakt dem og bestil take away.

Find dem på: Letz Sushi har 17 restauranter i København og omegn - se alle deres restauranter placeret ud i hele landet her.

Iki Sushi

Denne darling af en sushi restaurant er at finde fire forskellige steder i København og din sushi take away er derfor ikke langt væk. De japanske delikatesser er på Iki simple, elegante og mundrette. Hos Iki får du ikke kun en fryd for smagsløgene men også øjet. De formår at anrette deres sushi på smuk og fortryllende vis - og det gælder også din take away.

Iki Sushi serverer også de velkendte varme sticks, som ved deres hurtige tur på grillen får sprødhed og massere af smag.

Det bedste ved Iki Sushi er, at deres mad er af høj kvalitet men til en rigtig flot og overkommelig pris, som alle kan være med på. Du kan allerede nu hoppe ind på hjemmesiden og tjekke deres menu ud og udvælge dig din næste take away favorit til sofa-hyggen. Du finder tonsvis af inspiration på deres Instagram, og du kan nemt kontakte Iki Sushi lige her.

Find dem på: Ndr. Frihavnsgade 52, 2100 København Ø. Vesterbrogade 1131620, København V. Gl. Kongevej 41 B 1610 København og Århusgade 79, 2100 København Ø

Watami

Er du til det lidt mere minimalistiske sushi take away med øje for den helt specifikke detalje, så er Watami et godt bud på dit næste take away go-to. De tilbyder både sushi a la carte, ad libitum og take away - alle muligheder lige gode. Trods deres moderne, rå rammer formår de alligevel at gøre deres serveringer og mad elegant og fin. Hvis du alligevel tænker, at du skal ud og ikke have sushi som take away, så slå din vej forbi restauranten med familien, da du kan få ad libitum til børn under 12 for kun 120 kr. Hvem siger nej til et tilbud som det? Watami befinder sig flere steder i København og omegn, så din sushi kommer helt frisk uanset din adresse. Så bestil allerede nu fra din nærmeste restaurant.

Vil du gerne se mere? Så kan du opleve menuen på deres Instagram eller kontakte Watami lige her.

Find dem på: Landskronagade 60, 2100 København. Valby Langgade 80, 2500 Valby. Ålekistevej 96, 2720 København og Ermelundsvej 88, 2820 Gentofte.

>> Er du ikke så meget til sushi, så prøv disse burgere i Roskilde: Take away Roskilde.

>> Du kan også prøve McDonald's take away menu, hvis du har lyst til burger og fries.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk