Opdateret januar 6, 2022 af Take Away København

Indisk take away

Her er vi svært glade for varme krydderier, en smag af solskin og lækre simreretter. Derfor er indisk take away altså en af de helt store favoritter, hvis du spørger os. Læs med her, når Take Away København tager dig igennem de bedste indiske restauranter, som sender dine smagsløg direkte en tur sydpå.

Indisk take away

Bedste indisk takeaway

Dhaba Kitchen

Sprøde samosas, bløde naan brød og en saftig butter chicken. Dhaba Kitchen byder på alt det gode fra det indiske køkken. Som beboer på både Broens Gadekøkken og Reffen i København er denne perle et klassisk og oplagt valg for indisk take away - og du vil ikke fortryde det. Om du er til stærk, stærkere eller rigtig stærk mad, så har Dhaba noget til enhver smag.

Dhaba byder på indiske klassikere og innovative retter, som kan mætte enhver sult - og pengepung. Priserne er nemlig overkommelige, så enhver kan være med og spise sig mæt i indiske take away fra Dhaba, som kan bestilles mange steder i landet, og helt sikkert nær dig.

Lad tænderne løbe i vand og besøg Dhabas Instagram eller Facebook eller bestil din menu fra deres hjemmeside med det samme.

Adresse: Frederiksborgvej 169, 2400 København NV. Strandgade 95, 1401 København K. Refshalevej 167, 1432 København K. Skovshoved Havn 14, 2920 Charlottenlund. Torvebyen 10, 4600 Køge. Nørregade 13, 4100 Ringsted. Sct. Peders Kirkeplads 1, 4700 Næstved. Algade 37, 4760 Vordingborg. Torvet 7, 4800 Nykøbing Falster. Skovtårnsvej 1, 4683 Rønnede.

India Royale

I Lyngby, Esbjerg, Hellerup, Roskilde og på Vesterbro finder du autentisk smag fra det nordindiske køkken hos India Royale. Kært barn har mange navne, og af samme gode grund finder du også India Royale under navne ‘Mint’ og ‘Namaste’. Uanset navn er smagen lige god hos alle restauranterne - og deres take away? Jo, noget er den bedste indiske take away du kan finde.

På menuen finder du alverdens karryretter og lækkerier, lige til at stille enhver madøres sult. Så slip gryderne og panderne og find i stedet din telefon frem og bestil aftensmaden fra India. Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med guldklumpen, så er det helt klar et must.

Stalk deres lækre retter på deres Instagram og Facebook eller bestil din mad allerede nu på deres hjemmeside.

Adresse: Lyngby Hovedgade 51, 2800 Kongens Lyngby. Skolegade 45, 6700 Esbjerg. Vesterbrogade 39, 1620 Vesterbro. Strandvejen 132A, 2900 Hellerup. Skomagergade 12, 4000 Roskilde.

Ginger

Den indiske take away konge Ginger byder på gode råvarer og en masse smag. Her er fokuset lagt på at tilbyde et sundere alternativ, hvor vegetarretterne især er fremhævet. Rehman, som er kokken hos Ginger, påstår at hans butter chicken er den absolut bedste, og vi må sige, at han nok har ret.

Menuen er afgrænset, men mulighederne er velsmagende, autentisk og lige god hver gang. Er du en ligeså stort butter chicken-lover som os, så vil dit hjerte falde i svime over Ginger - så grib telefonen og bestil din aftensmad i dag.

Se deres lækre retter på deres Instagram eller Facebook, eller bestil din indiske take away fra Gingers hjemmeside.

Adresse: H.C. Ørestedsvej 37b, 1879 Frederiksberg.

Rasoi

Hos Rasoi mødes man af en fusion mellem det traditionelle indiske køkken med en mere nordisk smag, hvor gamle og højtelskede opskrifter er krydret med nordiske krydderier, som gør smagene meget velegnet til de sarte danske smagsløg. Er du derfor til den mildere smag, vil Rasoi helt klart været et hit hos dig - det er de i hvert fald hos os.

Selvom smagene er mildere, er der absolut en masse af den, og ønsker man lidt til den søde tand, er det også muligt at bestille en blød, cremet chokolade brownie med som dessert. Her er tænkt på alt i take away regi, hvor du også finder en masse vin, champagne og andre drikkevarer.

Kender du ikke allerede Rasoi så besøg deres Instagram eller Facebook, eller bestil din take away direkte fra deres hjemmeside nu.

Adresse: Ørestad Boulevard 55, 2300 København S

Andet: Leder du efter en god rabatkode, som du kan bruge på dagligvarer? Så se med her. Du kan også læse mere om Psykoterapi her. 

Drømmer du om en skræddersyet vinkælder så læs mere på https://moldowdesign.es

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk