Opdateret oktober 23, 2023 af Take Away København

Forårsruller i airfryer - Frosne, mini eller hjemmelavet

Er du også vild med sprøde forårsruller i airfryer - både mini forårsruller, de frosne fra supermarkedet, eller måske en hjemmelavet omgang? Uanset hvad, så er der mange fordele ved at lave dine forårsruller i airfryer. De bliver sprøde, saftige og uimodståelige hvergang. 

Se vores super nemme opskrift og guide, opdateret til de nye 2023 og 2024 airfryers og deres programmer.

forårsruller i airfryer

Der er ikke noget at sige til, at forårsruller er en så populær spise. Man kan komme næsten hvad som helst i en forårsrulle - kål, gulerødder, svampe, svinekød, oksekød, kylling, rejer - ja, kun fantasien sætter grænser. Og hvis du laver dine forårsruller i airfryer, vil du opnå et endnu sprødere resultat, end hvis du steger dem i olie eller bager dem i ovnen.

Har du endnu ikke en airfryer derhjemme? så se disse billige Airfryer fra Chiotto fra 2024.

Hvordan laves forårsruller i airfryer?

Det er super nemt og kræver ikke det helt store, hverken at lave frosne eller mini forårsruller i en airfryer. Går du efter de hjemmelavet, så skal der naturligvis ligges lidt arbejde i at få indholdet lavet og få dem rullet, men afbagning er naturligvis fælles for dem alle.

Når forårsrullerne er rullet eller taget ud af indpakningen, så er det flot at ligge dem ned i stegekurven i din airfryer, indstille din airfryer på den anviste temperatur på indpakningen, og eller på cirka 200 grader i omkring 12 minutter, eller indtil forårsrullerne er blevet flotte gyldne.

Du kan med fordel pensle dine forårsruller med en smule olie, inden du bager dem, da dette vil give en flot gylden skorpe og ekstra sprødhed. Ønsker du derimod at undgå for meget olie, kan du naturligvis også udelade olien. Det er helt op til dig.

Cirka halvvejs igennem bagning vender du dine forårsruller med en tang, eller alternativt to gafler, og bager videre.

Her kan du læse meget mere om airfryers og hvordan maskinen kan gøre din hverdag lettere - https://mooly.dk/airfryer/.

Step by step guide til frosne forårsruller:

  1. Pak maden ud af indpakningen, den behøver ikke at tø op.
  2. Placer dem spredt godt ud i bunden af din airfryer.
  3. Vælg det program på airfryer der passer til om det er frosne, mini eller hjemmelavede ruller.
  4. obs: vær opmærksom på at de kan have behov for mindre til en end en normal ovn.

Læs mere omkring https://axm.nu/ her på siden.

Hvilken type forårsruller er din favorit?

Der findes jo, som nævnt, flere forskellige typer af forårsruller, og de kan naturligvis alle tilberede i din airfryer. Men hvilken type er egentlig din favorit?

Mini forårsruller er typisk med vegetarisk fyld af kål, gulerødder og bønnespirer, men kan også være med eksempelvis svinekød. Disse er især gode som en lille side dish, som snack eller som en del af en større buffet af lækre asiatiske specialiteter.

Frosne forårsruller kommer i mange forskellige varianter. Der findes de frosne fra Daloon, som de fleste af os nok kender. Disse kommer både som vegetariske og kødfyldte valgmuligheder. Nogle er lavet til at blive stegt på panden, mens andre er bedst efter tilberedning i ovnen, og her er det jo oplagt at bruge sin airfryer.

Laver du hjemmelavet forårsruller, så kan du naturligvis helt selv vælge, hvad der skal i dem. For at give dem ekstra fylde, kan du med fordel komme nogle blødgjorte glasnudler i. Disse suger både smag fra grøntsagerne, kødet og krydderierne, så dine forårsruller bliver ekstra velsmagene. Derudover er der ikke mange begrænsninger for både valg af grønt og kød.

Skal du have hjælp til klargøring af bil, så se mere her. 

Læs også om firma aktiviteter her. 

Hvis du er nysgerrig efter hjælp til formidlingen af dit budskab gennem brugen af en stemme, så læs mere her.

Angivelse af kilder og tests

  • The Cheap Lazy Vegan har denne opskrift på forårsruller i airfryer. Læs guiden her.
  • Food Network har lavet denne guide til de bedste forårsruller. Læs mere om dem her.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk