Opdateret marts 18, 2022 af Take Away København

Frokost i København - En by med gastronomiske muligheder

Frokost København

Hvis ikke du har oplevet København før, så er det på tide. I denne by er der fyldt med eminent gode restauranter og du kan derfor altid få dig en fremragende frokost i København og alt der over og under.

Det kan dog være svært at finde den aller bedste, og hvor du skal tage hen næste gang, men fortvivl ej, vi kommer med nogle gode anbefalinger, så du har en liste klar til næste gang, når du skal vælge frokost i København for familien eller vennerne.

En lille håndfuld anbefalinger på frokost i København

Mad & Kaffe er vores første og klare anbefaling, da de har lige så hatten den passer. De har både sprødt smørrebrød, burgere og de små lette og appetitlige retter, som er geniale at dele. En frokost her vil bringe et smil frem på enhver læbe. 

Deres 3 restauranter i København er alle indrettet med den danske “hygge” for øje. Du kan derfor nyde en god frokost i København i dejlige og rolige omgivelser, hvor du både kan bestille en dejlig friskbrygget kop kaffe eller et koldt glas hvidvin. 

Deres mad er altid lavet af bedste kvalitet med øje for detaljen og de enkelte smag og deres sammensætninger. Prøv det af, og bliv overrasket over din oplevelse.

Polly

Er du mere til den helt fine frokost i København, så skal du ligge din vej forbi Polly, som serverer frokost af allerhøjeste kvalitet. Du er her sikret en service ud over det sædvanlige og smagssammensætninger som syner klassiske, men overrasker selv den mest indkanerede.

Deres frokost i København er meget velkendt blandt københavnere og de er populære for deres franske køkken i en kombination med det nordiske køkken med minimalisme. Du kan udover din frokost også kigge forbi stedet til en fornem brunch med alle de gode klassikere. Ders restaurant ligger på Gl. Kongevej, så du kan nyde synet af mennesker af liv imens.

Læs om renovering af hus her på siden: https://he-aps.dk/renovering-af-hus/.

Palæo

Du finder Palæo flere steder i København, og de er gode til at lave deres mad take away venligt, så du kan medbringe din frokost hvorend i København du ønsker. Deres sunde, og friske frokost tilgodeser alle, da de har stort fokus på glutenfrie og laktosefri produkter uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Tag et kig forbi en af deres restauranter og få en på smagsoplevelsen. En god sprød salat eller en sandwich med gode smage. Du kan også kigge forbi dem til en god morgenmad i København med en god friskbrygget kaffe.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk