Opdateret februar 14, 2022 af Take Away København

McDonald's take away menu | Guide til rabat her

Hos Take away København er vi eksperter indenfor alt der rører sig for mad og især take away. Foråret er lige på banen, genåbningen står for døren og nu kan vi endelig ramme byen og straffe floor til det bliver morgen. Derfor har vi lavet den bedste guide til take away fra McDonald's som vi kan lide.

Vi har kreeret vores helt egen menu der passer til tømmermænd, det snaskede humør eller hvis du er ramt af cravings som bare skriger efter at besøge den klassiske klovn på McDonald's.

Udover den fantastisk lækre menu guide skrevet nedenstående, har vi også links til rabat så hvis dit byen-ramte-budget har behov for lidt luft, så har Take away København din ryg! For vi har glædet os som bare pokker, til at kridte danseskoene og sjaske hjem om natten med en menu fra McDonald's i den ene hånd og en scoring i den anden.

McDonald's take away menu

Byen efterfulgt af maccens take away menu

Her er vores bud på det perfekte måltid til enten en brandert, eller en menu der skal nydes i bedste tømmermænds stil. Først og fremmest vil vi lige sikre at du ved hvor din nærmeste McDonald’s er, i tilfælde af du ikke er vågnet op i din egen seng, så finder du din her.

Vi er især vilde med pommes frites, de kan det hele og har kun den smag som McDonald's menu kan tilbyde. Hvis du også er den klassiske pommes frites elsker, så anbefaler vi klare deres pommes frites sauce som udelukkende kan findes på deres menu og som er et perfekt take away indslag.

Hvis du er den friske type, kan vi klare anbefale at købe en sundae is med dine pommes frites. Det er en klar favorit dyppelse, hvis det skal være EKSTRA lækkert. Psst redaktionens favorit er den med karamel.

Der er selvfølgelig også den klassiske coinoffers menu, hvor man kan klare sig med den lille pengepung, og det gør os glade. Her er den klassiske cheeseburger ALTID en vinder, men hvis det skal være estra snasket er Chicken salsa cheese jo også en McDonald's klassiker.

Rabat til McDonald's take away menu

Blev du helt lækker sulten af denne artikel? Frygt ikke vi har fundet de bedste rabat sider til både McDonald's take away sider som hjælper dig, så det eneste du skal fokusere på, er at pleje dine tømmermænd både fysiske og moralske. 

For vi kender alle sammen de dage man ikke kan komme ud af sengen, dog er det eneste ens tanker kan tænke på en frisk sodavand som kun McDonald's kan lave dem, eller en snasket burger eller cheese tops som hjælper på alle former for problemer. 

Så hvis du leder efter steder du kan få noget dejlig McDonald's take away og bestille fra denne kædes lækre menu så kan du finde rabatter til det lige her ved at downloade deres app - Bare rolig der er er gode deals at hente! 

Hos Take Away København kan du altid læse vores guides til hvor du skal spise. Leder du for eksempel efter sushi? Eller er du mere til noget indisk? Vi opdaterer løbende siden med de bedste take away steder i hele Danmark, vi er blot placeret i København, men sætter en dyd i at smage god mad i hele det danske land.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk