Opdateret oktober 27, 2022 af Take Away København

Bedste take away Østerbro - Skøn mad i København Ø

Leder du efter den ultimativt bedste take away på Østerbro? Måske leder du efter nye muligheder, fordi du er træt af den sædvanlige pizza, har fået for mange burgere og pommes frites, eller måske kunne du bare godt tænke dig noget ekstra lækkert i dag. Læs med her og find gode muligheder nær dig.

bedste-take-away-oesterbro

Uanset hvad, så har vi fundet en masse gode muligheder, så snildt kunne være det bedste take away, der er at finde på Østerbro. Du kan give det et skud. Hvem ved, måske bliver det din næste favorit.

Vores anbefalinger til lækker take away på Østerbro

Herunder finder du vores bedste bud på take away på Østerbro, som måske er anderlede fra det, du plejer at vælge, eller måske er det bedre steder eller retter end det, du plejer at bestille, når du skal have mad udefra.

Take away behøver hverken at være usundt, kedeligt eller ensformigt. Der findes nemlig et utal af muligheder, som du bestemt ikke må gå glip af. Læs vores anbefalinger herunder.

Iron Wok Østerbro

Er du i humør til lidt thai mad, eller ved du det bare ikke endnu, så kan du finde noget af de bedste thai retter hos Iron Wok, der gerne svinger wokken for din skyld, så du kan få lov til at smage på de skønne specialiteter fra Asien.

Adresse: Nordre Frihavnsgade 63, 2100 Købehavn Ø

Leder du efter fysioterapeuter? genoptræning Helsingør

OLIOLI Østerbro

Skal du prøve noget anderledes, kan du med fordel prøve den hawaiianske ret Poké Bowl, der minder meget om en dekomponeret sushirulle. Her får du nemlig masser af sprøde grøntsager, lækker fisk, kød eller andre proteinrige specialiteter med dressing og toppings på en bund af ris. Har du endnu ikke prøvet en Poké Bowl, så er det vidst på tide.

Adresse: Østerbrogade 43, 2100 København Ø

GRØD Østerbro

Et andet lækkert bud på det bedste take away er grød fra GRØD. Lasse Skjønning Andersen står bag den populære kæde, som kan byde på alle former for grød, herunder kold, varme, søde og salte. Dette omfatter både havregrød, risotto, indisk daal, trifili, bær bowls og meget mere. Dette er klart en anbefaling værd til take away.

Adresse: Nordre Frihavnsgade 14, 2100 København Ø

THE UNION KITCHEN Østerbro

Kunne du tænke at få take away Østerbro med masser af smag fra hele verden? Hos THE UNION KITCHEN finder du både alle de gode smage fra Europa, men også fra Sydamerika og Asien, som du bestemt ikke må gå glip af. De har samlet alt det bedste, så du ikke behøver at nøjes. Tjek deres menukort ud og vælg, om det skal være det salte eller det søde køkken, om det skal være morgen eller aften.

Adresse: Øster Farimagsgade 16A, 2100, København Ø

Læs om forårsruller i airfryer her.

Find også bud på en lækker brunch take away her.

Læs mere om fitnessFysiq her. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk