Opdateret oktober 28, 2022 af Take Away København

Bedste take away Vesterbro - Prøv disse steder

Leder du efter et spisested på Vesterbro, hvor du kan bestille den bedste take away mad fra? Så har vi gjort arbejdet for dig og udvalgt vores yndlingsrestauranter centralt i København, som vi synes du skal prøve.

bedste-take-away-vesterbro

Vi er ægte take away entusiaster og har prøvet lidt af hvert, så vi ved hvad vi taler om, når vi anbefaler spisesteder. Der findes både sunde og mere syndige forslag, så tjek vores anbefalinger ud nedenfor og se om nogen af dem fanger din interesse.

Vores anbefalinger til det bedste take away på Vesterbro

Grillen Burgerbar

En populær klassiker når det kommer til saftige burgere med sprøde pommes frites og dip. Du går aldrig galt i byen, hvis du bestiller fra Grillens restauranter som udover Vesterbro også befinder sig andre steder i Danmark. Det er den bedste kur mod tømmermændene efter en festlig aften eller som et mættende måltid med familien på en dag, hvor madlavningen ikke er højeste prioritet.

Adresse: Vesterbrogade 41, 1620 København V

Hooked Seafood Kitchen

Er du vild med fisk og befinder dig tæt på Kødbyen på Vesterbro, så skal du bestille take away fra denne fiskerestaurant. De serverer alt fra den bedste omgang fish and chips til lobster rolls og burgere med friteret mørksej, fishcake eller den vegetariske valgmulighed med friteret økologisk halloumi og meget mere. 

Der er både de mere greasy valgmuligheder at vælge imellem eller det sundere alternativ i form af poke bowls med grøntsager og proteiner fra havet.

Adresse: Halmtorvet 34, 1700 København V

Er du også på udkig efter et eventbureau, så læs mere her.  

Iki Sushi

Er du ude på at forkæle dig selv med take away i en mere eksklusiv kaliber, så kan du bestille den bedste sushi som take away på Vesterbro. Med et kæmpe udvalg af lækre sushiruller, sticks, wokretter og forretter er det bare med at gå amok i menukortet og bestille det dit hjerte begærer.

Adresse: Vesterbrogade 113, 1620 København V

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk