Opdateret oktober 23, 2023 af Take Away København

Bedste thai take away København

Hos bedste Take away København finder du de mest populære og bedste steder at bestille mad og take away, se vores forskellige guides, så du kan invitere din date, vennerne eller familien til nogle vanvittigt gode madoplevelser. Vi har samlet det hele til dig her i en guide, så du nemt og hurtigt kan få overblik når sulten trænger til bedste thai mad.

bedste thai take away København

Vi elsker Thailandsk take away mad og lige i København, findes der utallige steder man kan få sit wok fix. Dette køkken er nemlig også utrolig vidt og bredt på retter, at det også er det bedste valg hvis man er en gruppe med forskellige madpræferencer. Det Thailandske køkken gør sig nemlig stort på både kødfulde samt plantebaserede retter. 

Derfor mener vi, at det er det perfekte sted at tage hele vennegruppen med, ens udkårne, hele familien eller den der date man ikke lige ved hvad man skal invitere ud til. Læs videre her for de bedste steder vi mener, du kan få det lækreste Thai take away som du kan medbringe rundt i hele København.

Se de 6 bedste thai Take away her

Baan Thai Isarn

Denne restaurant har før vundet byens bedste take away og yderligere er det en af de første thai-restauranter i København. Dermed er du sikret en af de bedste oplevelser, da de også har mange års erfaring med alle former for velsmagende og delikatte thai retter. Hvis ikke du har prøvet det endnu, skal du helt sikkert slå et smut forbi!

Find dem på: Lille istedgade 7, 1706 København V.

Iron wok

Få inspiration i deres lækre menu lige her

Er du placeret på Østerbro og ikke har prøvet Iron wok endnu, skal du straks bestille deres take away. Her får du alt hvad hjertet begærer inden for thai mad. Deres menu er sprængfyldt med de bedste supper, nudler, stegte ris og selvfølgelig de mest smagfulde wok retter. Spiser du plantebaseret er der også massere af vegetarisk og veganske muligheder. 

Find dem på: Nordre Frihavnsgade 63, 2100 København.

Se her, hvis du leder efter take away i Kolding

Leder du efter den bedste fiskerestaurant København? Så læs mere her.

 

Muban thai

Mangler du thai take away i nærheden af Sluseholmen eller Nordhavn, så finder du det bedste lige her. Med deres særprægede æstetiske udtryk og vanvittigt lækre smagsrige retter, kan det føles som en tur direkte til Thailand men helt uden den lange flyrejse. Med de autentiske opskrifter er du sikker på at forkæle dine smagsløg til månen og tilbage.  

Find dem på: Århusgade 147, Nordhavn 2150. Sluseholmen 16A, st., 2450 København SV.

Mohira Tacoshop

Skulle det hellere være noget mexicansk? I Mohira Tacoshop kan du finde de bedste fusioner inden for det Mexicanske og Nordiske køkken og det er simpelthen såååå lækkert! Her finder du både Tacos og quesadillas alt sammen som hurtig og nem take away. 

Du finder dem: Dæmningen 44 B, 6000 Kolding. 

Læs også vores guide om hundefoder mærker her på siden, særligt til dig med en hvalp.

Læs om faldsikring her.

Nakorn Thai

Et andet lækkert sted med noget af det bedste thai mad, finder du i hjertet af København. Her finder du wokretter lavet på traditionel vis og har et rigt udvalg på både kød, fisk og skaldyr derudover har de også vegetarretter som take away. Her finder du massere af traditionelle thai retter til en fornuftig pris. Find deres menu her

Find dem på: Store kongensgade 87, 1264 København.

Læs om personlige værnemidler her.

Find din næste rejse her.

Wokshop

Hos Wokshop er der mulighed for take away, men er helt klart også et restaurant besøg værd. Her er der et rigt udvalg for både thai retter med både kød, vegetariske og plantebaserede måltider. Det spænder vidt og bredt, desuden er størrelserne på retterne noget af det bedste ved stedet som også er delevenligt. Så denne er helt klart anbefalelsesværdig.  

De er heldiggvis spredt over hele København, så der burde ikke være langt til en god madoplevelse.

 Find dem på: Ny adelgade 6, 1104 København K. Gammel kongevej 122, 1850. Klampenborgvej 215 C, 2800 Kgs. Lyngby. Lyngby hovedgade 76A, 2800 Lyngby. Valby langgade 65-67, 2500 Valby. Østerbrogade 39-41, 2100 Østerbro. Strandvejen 185, 2900 Hellerup. Reberbanegade 3, 2300 Kbh S. 

Læs også vores indiske take away guide, så i er sikre på at vælge de bedste spisesteder.

Hvis du svinger forbi Fisketorvet, kan Warun anbefalet som laver autentisk indonesisk mad.

Inspiration til de bedste take away muligheder i Danmark

Dette var vores guide til thai take away i hovedstadsområdet. Hos take away København er vi rigtig madglade og sætter en dyd i, at inspirere danskerne til de bedste og lækreste spisesteder. Vi skriver ikke blot om steder i København men i hele Danmark.

Læs også om denne forretningsmodel her.

Skal i på ferie i Esbjerg, Kolding eller i en anden by og mangler inspiration til næste madoplevelse, kan i gå på opdagelse i vores madunivers. Vi håber at denne thai mad guide gav jer inspiration til næste besøg eller take away oplevelse, som kan nydes utallige steder i det dejlige København. Velbekomme.

Læs om flexleasing, Range Rover leasing, Mercedes GLC leasing, VW leasing, Tesla leasing, hvordan fungerer leasing af bil, Audi leasing, og meget mere på Mydinners.

Se denne guide vores bedste thai mad i København.

Skal du have hjælp til erhvervsrengøring på Sjælland? Så læs med her.

Vil du gerne ud og rejse, så skal du læse mere på Alekos

Drømmer du om en skræddersyet vinkælder så læs mere på https://moldowdesign.dk

Er du på udkig efter det billigste elselskab, så skal du se https://billigste-elselskab.nu/ 

Har du brug for en ladestander til elbil, så læs mere her. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk