Opdateret februar 10, 2022 af Take Away København

Bedste take away Kolding

Er du på jagt efter den bedste take away i Kolding? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Take Away København er vores primære mål at skrive artikler om de lækreste spisesteder i hele Danmark. Ikke for at lyde selvfede, men vi er et mad orakel og bruger alt vores tid på at hjælpe folk med at vide hvor de bedste spisesteder kan findes. 

bedste-take-away-kolding

Vores største fokus er selvfølgelig som navnet antyder take away, men vi er utrolig madglade på redaktionen, så hvad end i er på udkig efter så er der mulighed for at finde svaret hos os. For uanset om det er en udendørs date som kræver to-go muligheder, et restaurantbesøg eller SU budget som skal plejes, så har vi guides til det hele.  

Kolding også kaldet Slicetown har utallige gode steder, som tilbyder god og billig take away. Vi nævner også nogle bedste steder, som vi på redaktionen helt klart synes er et besøg værd. Så hvis postnummeret hvor du befinder dig, er 6000, kan du trygt læse videre.

Vores favoritter til den bedste take away i Kolding

Vi har hermed udvalgt de bedste restauranter i Kolding, som tilbyder take away og som vi helt klart kan anbefale. Vi har så vidt forsøgt at gøre det en inspirerende guide for både den studerende, vegetaren eller børnefamilien så der er lidt forskelligt at vælge fra. Læs med videre og så inspiration til dit næste restaurantbesøg eller take away oplevelse.

De 5 bedste takeaway steder kolding

Bar’ Sushi

Hos Bar’ Sushi finder du sprøde tempura rejer, frisk fisk og alt godt fra havet. Her er der mulighed for take away samt spisning på stedet, og hvis du craver alt fra sushi til poké bowls, så finder du det her. Her er der sans for kvalitet og finder du noget af den bedste service hos det rareste personale.

Du finder dem: Låsbybanke 1-3, 6000 Kolding. 

Læs også vores guide til de bedste sushi steder.

Desi Indian

Udforsk deres delikate MENU

Er stemningen i det indiske hjørne? Hos Desi Indian finder i det bedste Indiske mad, og her har de også take away. På deres menukort kan man se deres brede udvalg, som både har vegetariske muligheder og alt mulig andet lækkert. Det synes vi klart er et besøg værd! 

Du finder dem: Låsbygade 31, 6000 Kolding. 

Er du helt vild med indisk mad? Kan du læse vores guide til de bedste indiske spisesteder.

Burger shack

Er humøret mere til burgers, så finder du også en burger shack i Kolding. Her serveres de sprødeste pommes frites i byen samt de bedste brioche boller med det saftigste indhold, som hele familien kan nyde godt af. Du kan vælge mellem kylling, oksekød og så er der også en delikat vegansk bøf  - alt sammen kan fås som take away.

Du finder dem: Munkegade 7, 6000 Kolding.

Leder du tilfældigvis efter den bedste thai take away i København? Så se mere her

Mohira Tacoshop

Skulle det hellere være noget mexicansk? I Mohira Tacoshop kan du finde de bedste fusioner inden for det Mexicanske og Nordiske køkken og det er simpelthen såååå lækkert! Her finder du både Tacos og quesadillas alt sammen som hurtig og nem take away. 

Du finder dem: Dæmningen 44 B, 6000 Kolding. 

DOUGHpizza

Du er i Danmarks slicetown og kunne godt tænke dig en sprød, hurtig og ostet pizza. Her tilbydes der også vegansk pizza som et af de eneste steder i vejle. Udover den formidable take away venlige kasse, bliver det en af de bedste pizza oplevelser du længe har haft. De har massere af topping muligheder så skynd dig forbi! 

Du finder dem: Dæmningen 44 B, 6000 Kolding.

Mere inspiration til din næste madoplevelse?

Med denne guide skulle der gerne være take away fra lidt af alverdens køkkener lige til at finde i Kolding aka slicetown. Så hvis du er træt af pizza og slices eller mangler inspiration til andre steder at spise, skulle denne guide gerne hjælpe dig. 

Så hvis det er på tide at prøve noget nyt, kan vi varmt anbefale de overstående steder i Kolding. Mangler du mere inspiration kan du læse vores take away nær mig. Du kan altid finde den bedste inspiration hos Take away København, vi opdaterer løbende siden med gode spisesteder i hele Danmark.

Drømmer du om en vinkælder så læs mere på https://moldowdesign.fr

Har du brug for en terapeut i København? Så læs mere her!

Læs mere om byggesagkyndig her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk