Opdateret oktober 24, 2023 af madsemilhansen

Største elselskaber i Danmark | Vælg den bedste udbyder

Er du på jagt efter de største elselskaber i Danmark, eller måske det billigste elselskab? Lad Take Away København hjælpe dig med at finde frem til den bedste mulighed, når det kommer til elaftaler og eludbydere. Vi har her samlet al den viden, du behøver, for at kunne foretage et velbegrundet valg.

Find også en guide hos www.mooly.dk.

De største elselskaber i Danmark

Hvem er de største elselskaber i Danmark?

Norlys er det største elselskab i Danmark sine over 1,7 million kundeforhold og elaftaler. De leverer både el og gas til private, såvel som erhvervskunder. Det vil altså også sige, at de derfor ikke kun har elkunder, men også kunder, der har lavet en god aftale om gas.

Du finder på toppen af listen også andre velrenommerede selskaber, som du med fordel kan overveje, hvis du er på udkig efter et nyt elselskab. Det største elselskab er således ikke kun defineret ud fra, hvem der har flest elkunder, men også ud fra, andre energityper og kundeforhold.

Find her en liste over de største elselskaber i Danmark:

  • Norlys
  • Nordisk Energy
  • Velkommen
  • Nettopower
  • OK
  • B.Energy
  • Modstrøm
  • NRGi

Vælg en elaftale efter dine behov

Skal du skifte elselskab, eller er der en anden grund til, at du er på udkig efter de største elselskaber i Danmark? Uanset hvad, er det vigtigt, at du vælger en elløsning og en aftale, som du kan stå inde for, og som du selv kan drage nytte af.

Mange selskaber forsøger blot at vinde ved at fortælle en masse gode historier eller pakke tingene ind. Undersøger du mulighederne, findes der mange gode muligheder, som hverken kommer til at koste dig mere i længden, og som heller ikke vil ændre sig.

Du kan med fordel overveje, om du vil have variabel eller fast pris, når du vælger et elselskab og skriver en elaftale med et elselskab. Selv de mindste og op til de største elselskaber i Danmark har mulighed for at tilbyde dig forskellige typer af aftaler. Så vælg den rigtige.

Fast eller variabel elpris hos de største elselskaber

Når du skal vælge en elaftale hos et af de største elselskaber i Danmark, eller i et hvilket som helst andet selskab, så kan det være rigtigt godt at overveje, inden du vælger, om andre muligheder kunne have større fordel for dig.

Overvej eksempelvis, om du skal vælge variable elpriser fremfor faste. Med variable strømpriser får du mere varierende priser, som følger markedet. Det betyder, at du kan få meget billig el, når forholdene går den rigtige vej, men derfor også lidt dyrere, når de ikke gør.

Omvendt, så kan faste priser være en god ide, at du så altid ved, hvad prisen på el er, men den vil samtidig også ligge fast, og højt. Det er således dyrere at have faste elpriser, men der er også en sikkerhed i det. For selv hvis en krise rammer eller vind og vejr ikke er til det, så forbliver din pris stabil.

Læs også:

Find de bedste take away steder i Esbjerg eller Kolding. Vi har samplet den bedste inspiration her.

Læs også vores guide til den bedste thai take away i København lige her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk