Opdateret oktober 24, 2023 af madsemilhansen

Tapas take away - En bid af den spanske stemning

Hos Take away København har vi samlet den bedste guide til dig, der er vild med den spanske klassiker. Tapas er perfekt til en romantisk aften med kæresten eller en hyggelig middag med venner og familie. Vi har samlet et bud på de bedste tapas take away steder lige her:

Med tapas take away kan du nemt imponere dine gæster, og få du er næsten garanteret, at der er noget til enhver smag. De mange små anretninger ser både delikate og indbydende ud, og lægger op til en aften med gode snakke, som kan vare ved hele aftenen.

 

tapas take away

Tapas kan efterhånden fås i mange forskellige varianter, og det kan være uoverskueligt at finde det helt perfekte sted at købe det.  De små anretninger er særligt blevet populære i de seneste år, og i København kan det være vanskeligt at finde det rigtige sted.

 

Du er garanteret en hyggelig middag med tapas take away, og vi har fundet de bedste steder til en tapas-aften til dig, der bor i nærheden af København eller Aalborg.

Vores bedste bud på tapas take away

El Tapeo de Cervantes

I hjertet af Vesterbro ligger El Tapeo de Cervantes, som lover dig en gastronomisk oplevelse. Du kan selv sammensætte din menu, så du får lige den tapas take away, som du ønsker dig.

Find dem her: Vesterbrogade 42, 1620 København V

 

Temporada Tapas

På Frederiksberg finder du Temporada Tapas, som tilbyder mange varianter af mad. Du kan både få fisk, kylling og grønsager i små delikate anretninger. Dertil har de også lækre spanske vin, som ville passe perfekt til deres tapas take away.

Se deres menu her

Find dem her: Åboulevard 23 st tv, 1960 Frederiksberg

Pingvin

Leder du efter god tapas take away i Aalborg? Så har vi svaret lige her. Deres menukort indeholder til vands, til lands og i luften, som meget godt indikerer, hvor bredt et udvalg de har. Et godt bud på velsmagende tapas take away med lækre råvarer.

Find dem her: Stjernepladsen 3, C, 9000 Aalborg

Tapas
Restaurant Placering Prisniveau
El Tapeo de Cervantes Vesterbro 200-400 kr.
Temporada Tapas Frederiksberg 200-400 kr.
Pingvin Aalborg 100-1000 kr.

 

Er du nysgerrig på, hvad du ellers kan spise i København? Så kan du se meget mere her:

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Genveje
Copyright © 2022 takeawaykoebenhavn.dk